Ο σχεδιαστής MOID

Η μόδα είναι το πάθος του. Η βιώσιμη μόδα σε όλα της τα στάδια – από την επιλογή των υφασμάτων, ως την κοπή, το πατρόν και το σχέδιο, είναι όλη του η ζωή. Εμπνευστής και δημιουργός του brand, ο σχεδιαστής MOID είναι ενθουσιώδης, παθιασμένος και προσηλωμένος στη δημιουργία διαχρονικών, minimal chic κομματιών που αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα.

Με έδρα το ιδιόκτητο κτίριο στην Ερμού 122 στο κέντρο της Αθήνας, όπου βρίσκεται το κατάστημα και το εργαστήριο, σχεδιάζει βιώσιμα ρούχα σε θηλυκές γραμμές από υψηλής ποιότητας φυσικά eco-friendly υφάσματα και υλικά. Το artistic υπόβαθρο, οι street style αναφορές από την ενασχόλησή του με το graffiti και η γνώση της μόδας που έχει κληρονομήσει από την οικογένειά του, προσδίδουν στις δημιουργίες MOID κομψότητα και διαχρονικότητα.

Στόχος του, άλλωστε, είναι η ποιότητα μέσα από το μεγαλείο της απλότητας, με παντοτινά κομμάτια στη συλλογή κάθε γυναίκας, που τη συνοδεύουν από το πρωί ως το βράδυ.

Η ιστορία μας και το κατάστημά μας

Κάθε δημιουργία MOID σχεδιάζεται και κατασκευάζεται σε όλα τα στάδιά της στο ιδιόκτητο κατάστημα στην οδό Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας.
Στον ίδιο χώρο 1.200 τ.μ. θα ανακαλύψετε όλη τη συλλογή MOID σε μια ατμόσφαιρα που αποπνέει αισθητική και κομψότητα.

Με κληρονομιά από την οικογενειακή βιομηχανία γυναικείων ρούχων που βρίσκεται στον χώρο της γυναικείας ένδυσης για περισσότερα από 50 χρόνια, ο σχεδιαστής MOID είναι η τρίτη γενιά και τα τελευταία χρόνια δίνει νέα πνοή ανανέωσης, καινοτομίας και δημιουργικότητας στην επιχείρηση. 
Όραμά μας είναι πάντα να δημιουργούμε διαχρονικά γυναικεία ρούχα υψηλής αισθητικής και design. 

Η βιοτεχνία

Το slow fashion στα καλύτερά του

Κάθε δημιουργία MOID είναι αληθινά handmade. Από την έμπνευση του σχεδιαστή μέχρι το σχέδιο, το πατρόν και την κοπή τους, τα γυναικεία ρούχα που φέρουν την υπογραφή MOID σχεδιάζονται, κόβονται και ράβονται αποκλειστικά στη βιοτεχνία που βρίσκεται κάτω από το ιδιόκτητο κατάστημα στον πιο εμπορικό δρόμο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ερμού.

Βήμα 1 – Από την έμπνευση στο σχέδιο με το χέρι
Ο σχεδιαστής MOID εμπνέεται κάθε νέο σχέδιο με πυξίδα τη δημιουργία βιώσιμων ρούχων που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και κολακεύουν τη γυναικεία σιλουέτα. Minimal αισθητική, μονοχρωμία, διαχρονικότητα και προσεκτικά επιλεγμένα οργανικά υφάσματα είναι τα συστατικά στοιχεία κάθε νέου κομματιού της συλλογής. Στη συνέχεια, το concept αποτυπώνεται με σχέδιο στο χέρι και όχι με ψηφιακούς εκτυπωτές. 

Βήμα 2 – Πατρόν και κοπή
Το πατρόν είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για τη δημιουργία ενός νέου ρούχου. Ο σχεδιαστής επιμελείται το πατρόν και στη συνέχεια προχωρά στην προσεκτική κοπή των υφασμάτων. Με βάση το πατρόν, τα υφάσματα κόβονται και μια νέα δημιουργία MOID παίρνει σιγά σιγά πνοή…

Βήμα 3 – Ραφή και σίδερο
Η δεξιοτεχνία και η προσοχή στη λεπτομέρεια στο στάδιο της ραφής είναι ένας ακόμα  λόγος να επιλέξετε μια slow fashion δημιουργία MOID. Τα κομμάτια ράβονται, στη συνέχεια σιδερώνονται και επιμελούνται από τον σχεδιαστή μέχρι και την παραμικρή τους λεπτομέρεια! 

Βήμα 4 – Μια νέα δημιουργία MOID γεννιέται
Όλη η συλλογή MOID είναι διαθέσιμη στο κατάστημά μας στην Ερμού 122 στο Θησείο. Εκεί θα βρείτε και τον σχεδιαστή που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κομμάτι που σας ταιριάζει!