Πολιτική Αποστολών Επιστροφών & Παράδοσης

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

1. Τρόπος και Χρόνος παράδοσης – Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης

Οι ημέρες παράδοσης των προϊόντων σας είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9.00 π.μ. μέχρι 17:00 μ.μ. για όλη την Ελλάδα και για το εξωτερικό ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας.

Χρόνος παράδοσης προϊόντων: Με την επιφύλαξη των όσων ρητά ορίζονται στους παρόντες Όρους Χρήσης και Συναλλαγών οι παραγγελίες σας παραδίδονται σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και σε άλλες μεγάλες αστικές πόλεις εντός δύο – τεσσάρων (2 – 4) εργάσιμων ημερών, εντός τριών – έξι (3 – 6) εργάσιμων ημερών στην υπόλοιπη Ελλάδα και εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών σε άλλες χώρες εξωτερικού.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς και παράδοσης. Σε αυτή την περίπτωση το www.moid.gr συνεργάζεται με συγκεκριμένες εταιρείες courier και μεταφορικές. Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορική εταιρεία της προτίμησής σας με την οποία το www.moid.gr δε συνεργάζεται τότε τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εσάς ανεξαρτήτως αξίας παραγγελίας και τόπου/χρόνου παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή το www.moid.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων σας.

2. Καθυστέρηση Παράδοσης

Η Εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκαιρη και προσήκουσα παράδοση των προϊόντων σας, ωστόσο διατηρούμε την επιφύλαξη ότι η παράδοση του(ων) προϊόντος(ων) σας δύναται να καθυστερήσει σε περίπτωση που  υφίσταται γεγονός ανωτέρας βίας, όπως ενδεικτικά ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες ή κάθε άλλο γεγονός έξω από τη σφαίρα επιρροής και ελέγχου μας το οποίο δύναται να επηρεάσει τη μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας. Στην ανωτέρω περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης της παραγγελίας. Σε περίπτωση που δε σας ικανοποιεί η πρότασή μας, έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία εν μέρει ή στο σύνολό της και να σας επιστρέψουμε τυχόν χρήματα που έχετε καταβάλλει, σε κάθε δε περίπτωση για να σας δώσουμε τις εναλλακτικές λύσεις που διαθέτει η Εταιρεία μας. Σε περίπτωση καθυστέρησης μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εταιρεία μας στα τηλέφωνα +302103232617 ή με email στη διεύθυνση [email protected] στα οποία και μπορείτε να δηλώσετε την υπαναχώρησή σας στο σύνολο της παραγγελίας ή σε μέρος αυτής.

 

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές εντός Ελλάδος ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής, εφόσον η αξία της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα πενήντα (50,00€) Ευρώ. Εάν η αξία της παραγγελίας σας είναι χαμηλότερη των πενήντα (50,00€) Ευρώ, αυτή επιβαρύνεται με τέσσερα ευρώ (4,00€) για αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι τα ΕΛΤΑ Courier. Στην περίπτωση που η περιοχή που έχετε δηλώσει να σας αποσταλούν τα προϊόντα σας δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της ΕΛΤΑ Courier, έχουμε την ευθύνη να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση επί των πιο πάνω εξόδων αποστολής για εσάς για παράδοση εντός Ελλάδος.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

3.1 Μέθοδος Αντικαταβολής.

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας για να σας παραδώσει τα προϊόντα σας, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας. (Επιπλέον κόστος 2,00€)

3.2 Πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL – 128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Lets Encrypt, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου. Η δε συμπλήρωση των στοιχείων της κάρτας σας (αριθμός κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV) γίνεται στο ασφαλές περιβάλλον της Eurobank Τράπεζας με υποστήριξη τεχνολογίας 3D Secure. Το δε www.moid.gr δεν λαμβάνει με κανένα τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Cookies του www.moid.gr

3.3 Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση.

Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής σε τραπεζικό λογαριασμό της www.moid.gr χωρίς επιπλέον κόστος. Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα πρέπει εντός 3 εργάσιμων ημερών να προχωρήσετε στην κατάθεση, διαφορετικά η παραγγελία θα ακυρώνεται και τα προϊόντα θα αποδεσμεύονται.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι οι παρακάτω:

Alpha Bank
IBAN: GR56 0140 1020 1020 0233 0000 502
Αρ. Λογαριασμού: 102-00-2330-000502

Εθνική Τράπεζα
IBAN: GR42 0110 1030 0000 1034 4099 06
Αρ. Λογαριασμού: 103/44099063

Eurobank Τράπεζα
IBAN: GR69 0260 2040 0002 1020 1337 959
Αρ. Λογαριασμού: 0026-0204-21-0201-337959

Δικαιούχος – Πλακοπούλου Αφές & ΣΙΑ ΟΕ.

 

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ –ΑΛΛΑΓΩΝ

Επιστροφές πραγματοποιούνται σε προϊόντα που βρίσκονται σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και την αρχική τους συσκευασία.

Επιστροφές πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας από τον πελάτη από την εταιρία ταχυμεταφορών.

Η επιστροφή – αλλαγή πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά, από αντίγραφο της Απόδειξη Λιανικής Πώλησης και αφού έχετε ενημερώσει τηλεφωνικά ή μέσω email την www.moid.gr.

Αλλαγές πραγματοποιούνται μέσω του on-line καταστήματος μας ή στο κατάστημα MOID, με την Απόδειξη Λιανικής Πώλησης.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

Η επιστροφή του προϊόντος θα πραγματοποιείται με τη συσκευασία του προϊόντος σε άψογη κατάσταση χρησιμοποιώντας την υπηρεσία της ΕΛΤΑ courier με επιβάρυνση 3,00€. Το ποσό αυτό θα κρατηθεί από την αλλαγή ή την επιστροφή χρημάτων σας και συνεπώς δεν θα χρειαστεί να πληρωθεί στη μεταφορική εταιρεία. Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρεία courier της επιλογής σας, θα επιβαρυνθείτε εξ ‘ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών.

Στο δέμα της επιστροφής αναφέρετε: Προς MOID, Ερμού 122, Αθήνα 10554, +302103232617

Όταν παραλάβουμε το προϊόν της αποστολής, θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της νέας παραγγελίας.

Τα προϊόντα σε προσφορά αλλάζονται μόνο ως μέγεθος και δεν επιδέχονται καμία άλλη αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

Αποστέλλετε το προϊόν με χρέωση δική σας, με εταιρία ταχυμεταφορών υποχρεωτικά μαζί με αντίγραφο της Απόδειξης Λιανικής, αναγράφοντας το λόγο αλλαγής/επιστροφής του προϊόντος.

Στο δέμα της επιστροφής αναφέρετε: Προς MOID, Ερμού 122, Αθήνα 10554, +302103232617

Μέσα στο δέμα συμπεριλαμβάνετε τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, αριθμός λογαριασμού, IBAN, τράπεζα, εφόσον η αγορά έχει γίνει με αντικαταβολή ή με τραπεζική κατάθεση) και υποχρεωτικά αντίγραφο της Απόδειξη Λιανικής.

Εφόσον παραλάβουμε το προϊόν, το αντίγραφο της απόδειξης και τα πλήρη στοιχεία σας, ξεκινάει η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων ως εξής :

  1. Αγορά με αντικαταβολή : Επιστροφή χρημάτων με τραπεζική κατάθεση σε τράπεζα (IBAN) που μας έχετε υποδείξει.
  2. Αγορά με τραπεζική κατάθεση : Επιστροφή χρημάτων στον ίδιο ακριβώς τραπεζικό λογαριασμό που έγινε η συναλλαγή.
  3. Αγορά με πιστωτική κάρτα : Επιστροφη χρημάτων στην ίδια πιστωτική κάρτα που έγινε η συναλλαγή.

Όλες οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα 6 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος (αξία προϊόντος χωρίς έξοδα αποστολής).

 

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Όλα τα δέματα ελέγχονται από το προσωπικό της εταιρείας προτού αποσταλούν. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να αποστείλετε email στο [email protected] εντός 24 ωρών από την ώρα παράδοσης, εκφράζοντας τις επιφυλάξεις σας.

Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό, αυτό αποστέλλεται στη MOID με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier με χρέωση παραλήπτη, σύμφωνα με την διαδικασία Επιστροφών-Αλλαγών. Το προϊόν αντικαθίσταται και επιστρέφεται στον πελάτη με έξοδα της εταιρείας MOID.

Για να γίνει αποδεκτό ένα προϊόν ως ελαττωματικό, θα πρέπει η φθορά να μην είναι από κακή χρήση του προϊόντος. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι η φθορά είναι από κακή χρήση του πελάτη, τότε επιστρέφεται στον πελάτη το ίδιο προϊόν με έξοδα αποστολής που επιβαρύνουν τον πελάτη.